Ilmoittaudu Forumiin


VOIMAA, VAUHTIA & MENESTYSTÄ SAIMAA FORUMISTA

Saimaan alueen syksyn innostavin tapahtuma Saimaa Forum järjestetään Imatran Valtionhotellissa pe 4.10. - la 5.10.2019. Vietä pari päivää kanssamme, tutustu muihin alueen ammattilaisiin ja hae voimaa, vauhtia & menestystä liiketoimintaasi!
 
Tapahtumassa kuulet huippuasiantuntijoiden näkemyksiä Suomen talouskunnosta, tulevista rakennemuutoksista, työelämän tilasta ja rajoja rikkovista ajatusmalleista. Opit yrittäjien haasteista ja niiden voittamisesta sekä löydät keinoja parempaan arjessa jaksamiseen.
 
Saimaa Forum on inspiroitumis- ja verkostoitumistapahtuma yrittäjille, vaikuttajille, toimitusjohtajille sekä julkisten organisaatioiden henkilöille, jotka haluavat kehittää alueemme kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa. Yhteistyö yli rajojen luo uutta vetovoimaa ja vauhdittaa yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. 

 

TIETOA FORUMISTA PÄHKINÄNKUORESSA

Tule haastamaan ajatteluasi ja kuuntelemaan vaikuttavia puheenvuoroja taloudesta, yrittäjyydestä, menestymisestä ja jaksamisesta.

Inspiroidu yrittäjien selviytymis- ja kasvutarinoista ja verkostoidu samanhenkisten kanssa.

Rentoudu kiireettömällä gaalaillallisella ja nauti illan ohjelmasta - voit ottaa mukaan myös avecin.
 
Laita tapahtuma jo kalenteriisi ja varaa paikkasi nyt - mukaan mahtuu vain 150 henkilöä! Lataa tästä tärkeimmät tiedot syksyn forumista.

    Saimaa Forumin esiintyjät, ohjelma ja hinnat

 

PUHUJINA SEITSEMÄN KOVAN LUOKAN YRITYSMAAILMAN AMMATTILAISTA 

 

 

Petri Rajaniemi - puhuja, kirjoittaja, toisinajattelija - Ponder Nobs

Petri tarkastelee maailmaa yhdestä ihmisestä globaaliin kuvaan, tästä hetkestä menneeseen ja tulevaan. Hänen missionaan on kyseenalaistaa totutut ja vanhentuneet ajatukset - sekä omat että muiden. Vain pölyttyneet ajatukset kyseenalaistamalla ja ihmistä ymmärtäen on mahdollista kasvaa ja kehittyä – oli kyseessä yksi ihminen, yritys tai kokonainen toimiala.

 
Mika Kuismanen - finanssineuvos, tohtori, pääekonomisti - Suomen Yrittäjät ry

Mikalle tärkeää on rakentaa tehokasta ja menestyvää Suomea yrittäjien kanssa. Urallaan hän on työskennellyt mm. valtiovarainministeriössä, Euroopan keskuspankissa, Suomen Pankissa, Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa, OECD:ssä ja Euroopan komissiossa. Hän väitteli tohtoriksi 2002 University College Londonissa tuloverotuksen vaikutuksesta työn tarjontaan.

 
Aide Tonts - yrittäjä, vaikuttaja, tietokirjailija - T'Aide Living

Verkostoidu, vaikuta, menesty -kirjankirjoittanut Aide auttaa yksilöitä kehittämään omia viestintä-, verkostoitumis- ja vaikuttamiskykyjään sekä esiintymistaitojaan. Kansainvälisessä bisnesmaailmassa vuosia työskennellyt Aide toimii tällä hetkellä Suomessa yritysjohdon konsulttina, kouluttajana sekä puhujana. Aide on toiminut aiemmin Espoon Yrittäjänaisten puheenjohtajana, vuoden 2019 alusta Metropolialueen Yrittäjä- ja Vaikuttajanaiset ry:ssä. Hän on Gaia Networkin hallituksen jäsen.


Annamari Marttinen - menestyskirjailija

9 kirjaa kirjoittanut Annamari on lappeenrantalaissyntyinen kirjailija ja opettaja. Annamarin kirjat käsittelevät usein vaikeita ja vaiettujakin aiheita. Kirjailijantyönsä ohella hän toimii kirjoittamisen ohjaajana sekä opettaa suomen kieltä turvapaikanhakijoille Joutsenon vastaanottokeskuksessa. Annamari on yksi Naisten Ääni -hankkeen tukijoista.

 

Anne Partanen - kampaamoyrittäjä - Pääasia

Anne perusti kampaamonsa vastavalmistuneena ja luotsaa samaa yritystä edelleen, yli 35 vuotta myöhemmin. Hän uskoo johtamisessa läsnäolon voimaan ja tekee töitä alaistensa rinnalla. Annen yritys Pääasia palkittiin 2008 vuoden yrityksenä Global Salon Business Awardseissa Hollywoodissa.

 

Mari Ravattinen - hyvinvointivalmentaja - Mielen Melodiat

Marin yritys sai alkunsa ajatuksesta auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Hän uskoo, että ihmiset tarvitsevat jatkuvan suorittamisen sijaan pysähtymistä ja rauhoittumista. Mielen Melodiat rohkaisee ihmisiä ja työyhteisöjä kehittämään itseään ja saavuttamaan pelottomasti omia tavoitteitaan ja unelmiaan.


Pirjo Karhu
- yrittäjäneuvos, Centre d'Expertise;
hallituksen puheenjohtaja - Saimaan Yrittäjä- ja Vaikuttajanaiset/ SyNet ry

Pirjo on johtanut perustamaansa Konsu Group -yhtiötä yli 35 vuotta, ja harjoittanut kansainvälistä liiketoimintaa Venäjällä, Ukrainassa, Puolassa ja Saksassa. Konsu Group on palkittu Suomen Yrittäjien valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla vuonna 2005. Pirjo on urallaan pitänyt yli 500 luentoa johtamisesta, kansainvälistymisestä, kasvusta ja Venäjän kaupasta, sekä lakitiiminsä kanssa perustanut yli 1 400 yritystä Venäjälle. Hän sai Venäjän Duuman paras johtaja -palkinnon ensimmäisenä eurooppalaisena yritysjohtajana vuonna 2010. Tasavallan Presidentti myönsi Pirjolle yrittäjäneuvoksen arvonimen kolmantena naisena Suomessa vuonna 2012. Pirjo toimii Suomen Yrittäjien kansainvälisyysvaliokunnassa.

 

VARMISTA NÄKYVYYTESI SAIMAA FORUMISSA

Hanki yrityksellesi laajaa näkyvyyttä forumissa tilaamalla sinulle sopivin sponsoripaketti! SyNetin jäsenenä saat edullisimman sponsoripaketin alennettuun hintaan - hyödynnä jäsenyyttäsi! 

Tutustu sponsoripaketteihin

 

Yhteistyökumppanit 


 

  

 

PääSponsorit

Kun ryhdyt forumimme pääsponsoriksi, saat tähän yrityksesi logon linkillä yrityksesi tai yhteisösi verkkosivuille, sekä näkyvyyttä forumissa!

Tutustu sponsoripaketteihin

 

Lisätietoja FORUMISTA

Jos sinulla on kysyttävää forumiin liittyen, otathan yhteyttä:
saimaaforum(at)synet.fi
 tai Päivi Melto, 040 742 2731.

 

IlmoittauDU FORUMIIn viimeistään 20.9.

Täytä alla oleva sähköinen ilmoittautumisen lomake. Pakolliset kentät on merkitty *:llä.
Kun lähetys on onnistunut, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin onnistuneesta ilmoittautumisesta. SyNet lähettää laskun seminaarista kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta.

Perushinta: 195 €/hlö
Ryhmähinta 3+ henkilöä / yritys: -10 % lipun hinnasta
Gaalaillallinen + la 5.10. ohjelma: 100 €/hlö
Avecin Gaalaillallinen 80 €
 
Seminaarihinta sisältää: kokousmateriaalit, lounaan, kahvit, ohjelmallisen gaalaillallisen

Muutokset ilmoittautumisiin pyydetään lähettämään osoitteeseen: saimaaforum(at)synet.fi 

Mahdolliset peruutukset: Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 6.9., maksetusta osallistumismaksusta palautetaan 50 %.

Hotellihuonevaraukset pyydämme hoitamaan suoraan Scandic Imatran Valtionhotellin kautta imatranvaltionhotelli@scandichotels.com tai puh. +358 40 560 7262

Huonehinnat alkaen:
yhden hengen huone 101 €/ hlö/ vrk
kahden hengen huone 70,50 €/ hlö/ vrk

 

Mikä SyNet?Ilmoittaudu Saimaa Forumiin 4.–5.10.2019

Hinta *