Saimaan Yrittäjä- ja Vaikuttajanaiset ry – SyNet

Saimaan Yrittäjä- ja Vaikuttajanaiset ry (entinen Saimaan Yrittäjänaiset ry) on perustettu vuonna 1947.  Jäsenmaksu on varsinainenjäsen 100 euroa, kannattaja 60 €, yrityskannattaja 250 € ja opiskelija ja seniori 30 €.

 

Miksi liittyä SyNetiin?

Mitä meitä yrittäjänaisia yhdistää? Yrittäminen tietysti, bisnes ja halu menestyä. Mutta lisäksi meillä on voimavaroja, jotka oikein kanavoituina siivittävät paitsi omaan menestykseen, myös auttavat muita menestymään. Olemme innovatiivisia ja aikaansaavia, meillä oma ”juttu”, jonka olemme saneet toimimaan. Olemme positiivisia ja rohkeita, meissä on sopivasti luovaa hulluutta uskoa visoihin, jotka saattavat tuntua mahdottomilta. Haluamme parantaa ammatillista osaamistamme, kehittyä ihmisinä, oppia uutta ja kannustaa kanssa-sisariamme. Yhdessä muodostamme valtavan tietopankin, jonka osaaminen näkyy ja kuuluu. Parhaimmillaan tälläinen asiantuntijoiden joukko voi luoda uutta, merkittävää liiketoimintaa!

Parasta SyNetissä ovat yhteiset tilaisuudet, vierailukäynnit ja tietoiskut. Tutustumme kiinnostaviin ihmisiin ja ideoihin, verkostoidumme ja laajennamme osaamistamme. Ennen kaikkea jaamme ja saamme energiaa, jonka varassa yrittäminen on hauskempaa!

Säännöt

LIity Synetin jäseneksi